Ekipa Dinama oprostila se od kapetanice Pemper

Seniorke ŽNK Dinamo Zagreb uoči nove sezone oprostile su se od svoje dosadašnje kapetanice Monike Pemper koja karijeru nastavlja u njemačkom Neuriedu.

Monika Pemper bila je članica Dinama od samoga osnutka kluba te je s ekipom osvojila prvo mjesto u Drugoj ligi u prvoj i drugoj sezoni od postojanja kluba, kao i prolaz u 1. HNLŽ ove sezone. Također, obnašala je i dužnost trenerice pionirske kategorije.

Treneri, stručni stožer, kao i donedavne suigračice te djevojke iz pionirske kategorije, biranim su se riječima oprostile od Pemper te joj poželjele sve najbolje u daljnjoj karijeri i životu.

“Monika je s nama bila uistinu od prvoga dana te se pokazala kao veliki radnik, nije propustila nijedan trening, uvijek je davala sto posto kako na treningu tako i na terenu te je dokazala kako je prava kapetanica, pravi vođa. Zajedno s njome u ove dvije godine bili smo velika obitelj te će nam nedostajati i na terenu i van njega. Želimo joj uistinu sve najbolje u budućnosti”, kazala je trenerica Damjanović.

Sam TSV Neuried, nova ekipa donedavne Dinamove kapetanica, nalazi se u blizini Münchena te je osnovan 1972. godine. Klub broji preko tri tisuće članova u različitim sportovima, no fokusiran je, dakako na nogomet u kojem se natječe s tri muške seniorske momčadi, jednom ženskom seniorskom ekipom te 15 mlađih dobnih kategorija od U-7 do U-19 uzrasta. Glavna seniorske muška momčad natječe se u Landesligi, a ženska seniorska ekipa u Bezirksligi.

ŽNK Dinamo Zagreb Moniki želi svu sreću i sve najbolje u daljnjoj karijeri!