Igračice ŽNK Dinamo oduševila nova essence maskara!

Zahvaljujući proizvodima LIKE A BOSS branda essence seniorke ŽNK Dinamo Zagreb na i van nogometnog terena uvijek sve imaju pod kontrolom, a pritom izgledaju itekako profinjeno.

Suradnjom ŽNK Dinamo Zagreb i make up branda essence nastavlja se uspješno slanje pozitivnih poruka spajajući svijet sporta, u ovom slučaju nogometa, i make up-a. essence nije samo boja, to je ponos, raznolikost, strast i to su veliki snovi, dok je sport područje gdje mladi stječu samopouzdanje, hrabrost i vjeru u sebe. Iako make up nije povezan s rezultatima utakmica, svakako jest sa životnim rezultatima jer djevojke, pa tako i igračice ŽNK Dinamo Zagreb, čini samouvjerenijima i snažnijima izvan njihove zone komfora.

Upravo stoga igračice ŽNK Dinamo Zagreb izabrale su novu LIKE A BOSS essence Instant Volume & Length vodootpornu maskaru kao svoj omiljeni must have proizvod za svoju kozmetičku, ali i sportsku torbu.

Zahvaljujući formuli otpornoj na vodu i znoj, trepavice igračice ŽNK Dinamo Zagreb izdržavaju i najveće izazove.

Uz zaštitno lice ove LIKE A BOSS kolekcije essence, Ellu Dvornik, igračice ŽNK Dinamo Zagreb sjajno su se uklopile u LIKE A BOSS statement.

Ako mogu one, možeš i ti!

Ništa te ne može spriječiti kada vjeruješ u sebe. Samopouzdanje je sjajno.

Kao što si i ti #LIKEABOSS.

Foto: PR