Pobjede kadetkinja i pionirki nad Graničarom

U devetom kolu Prve HNLŽ kadetkinje i pionirke su ugostile vršnjakinje iz ekipe Graničara koje su svladale 5:1, odnosno, 7:3.

Kadetkinje su do pobjede predvodile Iva Ožbolt s tri pogotka te Viktorija Žulj i Dorotea Urović s po jednim golom, dok je na drugoj strani jedan pogodak ubilježila Lucija Krištić.

Borbeno je bilo u prvome dijelu susreta pionirki ŽNK Dinamo i ŽNK Viktorija. Povela je domaća ekipa preko Ane Grdiše, no vrlo brzo na suprotnoj strani uzvraća Lea Župarić. Lea Perić zatim dovodi domaću ekipu u 2:1 vodstvo, no Župarić ponovno poravnava rezultat. Perić je potom sigurna i za domaćih 3:2, dok na 4:2 povisuje Grdiša. Župarić se u 37. minuti upisala i treći put u listu strijelkinja te se s 4:3 odlazi na predah. U nastavku su zabijale samo domaće igračice te su tako Dora Skupnjak s dva pogotka te Ema Jantol s jednim golom osigurale konačnih 7:3.

1. HNLŽ – Kadetkinje, 9. kolo:
Dinamo – Graničar 5:1
Viktorija – Osijek 1:5
Međimurje-Čakovec – Rijeka 5:0
Hajduk – Split 16:0
Donat – Agram 0:4
Gorica – Neretva 1:2

1. HNLŽ – Pionirke, 9. kolo:
Dinamo – Graničar 7:3
Viktorija – Osijek 0:7
Međimurje-Čakovec – Rijeka 2:0
Hajduk – Split 7:0
Donat – Agram 0:1
Gorica – Neretva 1:8


Deprecated: related_posts je uklonjen od inačice 5.12.0! Umjesto toga, koristite yarpp_related. in /var/www/znk/wp-includes/functions.php on line 5211