Stanić sudjelovala u eventu “Live the dream – play a match”

Na stadionu Maksimir organiziran je event “Live the dream – play a match” u organizaciji globalne platforme Socios.com i GNK Dinamo Zagreb, a u sklopu kojeg je odigrala posebna nogometna utakmica u kojoj je sudjelovala i zaigrala i igrača ŽNK Dinamo Zagreb Ivana Stanić.

Za sve sudionike, od legendi GNK Dinamo Zagreb do navijača, osigurana je personalizirana nogometna oprema, izlazak iz tunela, boravak i priprema za susret u svlačionici GNK Dinamo Zagreb, himna, zajedničko fotografiranje, utakmica od dva puta po 30 minuta, koja je donijela pregršt odličnih akcija i pogodaka, medalje za sve sudionike te pobjednički pehar za slavljeničku ekipu, uz dakako, podršku obitelji i prijatelja s tribina.

Sami navijači GNK Dinamo Zagreb koji su sudjelovali, vlasnici su Dinamo fan tokena te su izabrani slučajnim odabirom, a uz Stanić, na terenu su zaigrale i legende GNK Dinamo Zagreb Jerko Leko, Mihael Mikić, Marko Mlinarić, Tomislav Butina, Igor Cvitanović, Etto i Damir Krznar, kao i sportski novinari i influenceri.

Momčad koja je zaigrala u plavim dresovima nosila je ime “Plavi”, odnosno, “$DZG”, dok je ekipa u žutim dresovima nastupila pod imenom “Lavovi”, odnosno, “FANTOKEN”. Pobjeda je na kraju pripala momčadi u plavim dresovima, uz rezultat 4:3.

Igračica ŽNK Dinamo Zagreb Ivana Stanić odlično se snašla na terenu te uz bok muškim kolegama te je postigla i pogodak za svoju ekipu.

Foto: Luka i Goran Stanzl/PIXSELL