Bartolović: Dat ćemo sve od sebe da novu sezonu otvorimo domaćom pobjedom

Pred seniorkama ŽNK Dinamo Zagreb jest otvaranje nove prvoligaške sezone, a u sklopu prvoga kola SuperSport 1. HNLŽ seniorke ŽNK Dinamo Zagreb dočekuju novu prvoligašku ekipu, ŽNK Hajduk.

Uoči prve utakmice nove sezone, kapetanica ŽNK Dinamo Zagreb Ana Bartolović se osvrnula na pripreme koje su iza ekipe te pristigla pojačanja.

– Mogu reći da su pripreme odlično protekle te da atmosfera u ekipi nikada nije bila bolja. Doveli smo i inozemna i domaća pojačanja i sve su se djevojke odlično uklopile. Mislim da smo u potpunosti spremne za nadolazeću sezonu.

O ciljevima u novoj sezoni Bartolović je, pak, kazala:

– Želje su nam uvijek iste, napraviti korak naprijed u odnosu na prethodnu sezonu i pokazati napredak. Naravno da se tu nameće osvajanje titule prvakinja kao jedan od glavnih ciljeva, ali idemo korak po korak te ćemo dati sve od sebe i vjerujemo da će, uz zajedništvo i sve navedeno, doći i rezultat.

Susret ŽNK Dinamo Zagreb i ŽNK Hajduk bit će prvi i povijesni susret, ali i derbi ove dvije ekipe, budući da je ovo prva prvoligaška sezona za ŽNK Hajduk.

– Utakmica protiv ŽNK Hajduk je posebna po tome što se po prvi puta u povijesti susrećemo s tom ekipom. Dinamo i Hajduk su veliki suparnici u muškom nogometu pa time i ovaj susret dobiva na važnosti. Ono što možemo garantirati jest da ćemo dati sve od sebe da otvorimo novu sezonu domaćom pobjedom, a djevojkama iz Splita želimo puno sreće u sezoni.

Susret prvoga kola SuperSport 1. HNLŽ između ŽNK Dinamo Zagreb i ŽNK Hajduk na rasporedu je ove nedjelje, 11. rujna, u 14 sati na igralištu NK Maksimir.

Foto: PIXSELL