Indijske nogometašice Chouhan i Guguloth prva inozemna pojačanja ŽNK Dinamo Zagreb

ŽNK Dinamo Zagreb za predstojeću je sezonu u svoje redove doveo prva klupska inozemna pojačanja.

Riječ je o indijskim nogometašicama Jyoti Chouhan i Soumyji Guguloth koje se tako pridružuju Dinamovoj obitelji. Chouhan je 23-godišnja igračica koja može pokriti pozicije napadačice i lijevog krila, dok je Guguloth 21-godišnja krilna igračica.

– Zadovoljna sam. Potpisali smo igračice koje su nam potrebne kako bi unaprijedili ekipu. Prošle su uistinu dugačak proces provjere u samoj Indiji, kao i provjere u Hrvatskoj, tako da smo dobro upoznati s njihovim mogućnostima, kazala je po dolasku novih igračica glavna trenerica i sportska direktorica ŽNK Dinamo Zagreb Marija Margareta Damjanović.

– Složili smo puzzle korak po korak te smo sada, u sedmoj godini klupskog postojanja, otišli korak dalje. Vjerujem da će i Soumya i Jyoti opravdati povjerenje trenerice i stručnog stožera. Ovo je uistinu uzbudljivo vrijeme za nas, budući da je riječ o našim prvim inozemnim pojačanjima, rekla je o dolasku novih pojačanja ŽNK Dinamo Zagreb predsjednica Kluba Josipa Maslać-Petričević.

– Uzbuđena sam zbog igranja u inozemstvu. Ovo je odlična prilika za mene. Nisam očekivala da ću zaigrati za klub poput ŽNK Dinamo Zagreb. To će pomoći i meni i mojoj obitelji i mojoj zemlji. Dat ću sve od sebe tijekom sezone, kazala je nova igračica ŽNK Dinamo Zagreb Soumya Guguloth.

– Ovo je sjajna prilika za mene te sam presretna što sam je dobila. Iskoristit ću ovu priliku i dati 100% od sebe, radit ću naporno kako bi naučila što više i igrala što bolje za ŽNK Dinamo Zagreb, rekla je nova igračica ŽNK Dinamo Zagreb Jyoti Chouhan.