Indijske nogometašice Kashmina i Pisda nova pojačanja ŽNK Dinamo Zagreb

Redove ŽNK Dinamo Zagreb pojačat će dvije nove indijske nogometašice, 23-godišnja defenzivna vezna nogometašica Kashmina, koja je prethodno igrala za Gokulam Keralu, te 21-godišnja vezna igračica Kiran Pisda, koja je prethodno nosila dres Sethua.

– Veseli me dolazak novih igračica. Vjerujem da su značajna pojačanja za ŽNK Dinamo Zagreb. Želim im svako dobro, mnogo uspjeha u karijeri te da ostvare sve svoje snove, jer vjerojatno su i zbog toga došle u Hrvatsku, da naprave početak dobre karijere te da budu dobra pojačanja za ŽNK Dinamo Zagreb kako bi se što bolje pozicionirali na ljestvici 1. HNLŽ. Djevojke, samo hrabro naprijed i neka vas prati sreća!, kazala je predsjednica ŽNK Dinamo Zagreb Josipa Maslać-Petričević.

– Drago mi je što smo u redove ŽNK Dinamo Zagreb doveli nova, kvalitetna pojačanja, jer je ključno raditi konkurenciju unutar ekipe te da svaka pozicija sama po sebi bude konkurentna. Vjerujemo kako će se nove igračice dobro uklopiti te pripomoći ekipi u ostvarivanju zadanih ciljeva, rekla je sportska direktorica Marija Margareta Damjanović.

Dobrodošle djevojke!