Treneri Damjanović i Mišljenović na Coerver Coachingu

Treneri ŽNK Dinamo Zagreb Marija Margareta Damjanović i Mario Mišljenović sudjelovali su i učili nove vještine i znanja na Coerver Coachingu, svjetskom nogometnom trenerskom programu.

Coerver Coaching je osnovan 1984. godine od strane Alfreda Galustiana i Charliea Cooke, a inspiriran je metodama i podukom Wiela Coervera. Od tada do danas glavni ciljevi ovoga programa su razvijanje vještih, samopouzdanih i kreativnih igrača, učiniti nogomet zanimljivim u treningu, ali i u samoj igri, razviti sportsko ponašanje i poštovanje prema svima, naučiti cijeniti pobjeđivanje, no ne više od karaktera i izvedbe te pružiti sigurno i edukativno okruženje za sve.

Ovaj program odličan je za prenošenje novih znanja i metoda trenerima koji se bave igračima u dobi od pet do 16 godina starosti te se fokusira na individualnom razvoju vještina, ali i radu s manjim grupama igrača.

Za trenere ŽNK Dinamo tako nema predaha, već su u punoj pripremi za novu sezonu i nove vještine i znanja koja trebaju i žele prenijeti na svoje igračice.

marija_mario_coerver_coaching2