Endrina Elezaj nova igračica ŽNK Dinamo Zagreb

U redove ŽNK Dinamo Zagreb stigla je 27-godišnja kosovska nogometašica Endrina Elezaj. Elezaj može pokriti pozicije u veznom redu, ali i na mjestu stopera, a prethodno je nosila dres Hajvalie, Mitrovice te Vllaznie.

Nogometni put Elezaj je započela s ocem, bivšim nogometašem i danas nogometnim trenerom mlađih kategorija, a tijekom svoje karijere osvojila je osam prvenstvenih naslova te sedam Kupova, pet s FK Mitrovica, dva s KF Hajvalia te po jedan s KF Vllaznia Skadar. Igrala je i kvalifikacije za Uefa Ligu prvakinja.

Nastupala je za sve mlađe dobne kategorije albanske ženske nogometne reprezentacije, bila i kapetanica albanske ženske U-19 nogometne reprezentacije, dok je za albansku žensku seniorsku nogometnu reprezentaciju upisala tridesetak nastupa.

– Postavši igračicom ŽNK Dinamo Zagreb za mene je ostvarenje sna. Dinamo je veliki klub u europskom nogometu. Stigla sam ovdje da zajedno osvajamo naslove te da pokažem svoja znanja i mogućnosti u 1. HNLŽ. Pobjeđivanje sa ŽNK Dinamo je veće od igranja za ŽNK Dinamo!, kazala je Elezaj po dolasku u ŽNK Dinamo.

Dobrodošla!