Prva godišnjica ŽNK Dinamo Zagreb!

ŽNK Dinamo Zagreb proslavio je prvu godišnjicu postojanja, a u svojoj prvoj, povijesnoj godini već je postigao i nanizao sjajne uspjehe.

web7

Ženski nogometni klub Dinamo Zagreb osnovan je 24. lipnja 2016. godine u Zagrebu. Klub se u prvoj godini postojanja natjecao u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi za žene – Centar (2. HNLŽ – Centar) sa seniorskom ekipom te u HNLŽM – Centar s kadetskom ekipom, a do kraja regularnog dijela sezone stigao je i prvi, povijesni naslov, odnosno, pehar.

web8

Seniorska ekipa je osvojila prvo mjesto u 2. HNLŽ – Centar, dok su kadetkinje u regularnom dijelu sezone osigurale drugo mjesto u HNLŽM – Centar te kroz kvalifikacijsku utakmicu i plasman na kadetsku završnicu.

web4

Na kadetskoj završnici u svojoj prvoj sezoni i kadetkinje su se pokazale uspješnima te su osvojile naslov doprvakinja Hrvatske!

web6

U prvoj sezoni ekipa Dinama može se pohvaliti i najboljim strijelkinjama u obje ekipe. Kod seniorki to je Sara Skendrović s devet golova u osam utakmica, a kod kadetkinja Marija Klarić s 45 postignutih pogodaka u 15 utakmica.

web5

Uoči nove nogometne sezone, ŽNK Dinamo Zagreb ne odmara, već naporno radi, a pokazuje to i brojka od preko 70 djevojaka i djevojčica u Klubu koji sada uz seniorke i kadetkinje, trenira i ekipu pionirki.

web2

Povodom obilježavanja prve godine postojanja Kluba održana je i mala proslava na kojoj su riječ imali predsjednica kluba Josipa Maslać-Petričević, treneri Marija Margareta Damjanović i Mario Mišljenović, potpredsjednik kluba Zoran Labus te viši savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza g. Zorislav Srebrić, kao poseban gost.

20170630_202433

Čestitke Upravi Kluba, stručnom stožeru te igračicama na sjajnoj prvoj sezoni ŽNK Dinamo Zagreb!